Premiär för Tv Com Hem

Premiär för Tv Com Hem

Tv Com Hem är en nyhets-, nöjes- och aktualitetskanal som ingår i utbudet till alla Com Hem-hushåll, både analogt och digitalt. I Tv Com Hem får du nyheter dygnet runt från TV4 News, liksom de senaste nöjesnyheterna. I kanalen visas också program som handlar om tv, film internet och ny teknik. Våra digital-tv-kunder hittar kanalen på kanalplats 20. Tv Com Hem finns också tillgänglig för ungefär 1,3 miljoner hushåll i vårt analoga utbud. Gör en kanalsökning för att hitta kanalen!
Tv Krönikan
Tv Krönikan är ett av Tv Com Hems egna programformat. Programledare för Tv Krönikan är radio- och tv-profilen Paul Haukka. Tillsammans med en panel riktiga tv-entusiaster bestående av bland annat bloggaren och tv-producenten Ida Kjellin
(här är hennes blogg) och journalisten Julia Skott (här är hennes blogg) samt nöjesjournalisten David Lillemägi, dissekeras tv-utbudet i detalj och tittarna får många tips kring vad som gäller i tv-tablåerna just nu.
Com Hem Companiet
Com Hem Companiet är Tv Com Hems andra egna program. Programmet leds av journalisten Håkan Iwar som tillsammans med en panel bestående av experter från Com Hem och olika gäster reder ut begreppen kring hemmateknikens alla möjligheter. Companiet blir också Com Hem-kundernas väg in till Tv Com Hem; hit kan man vända sig för frågor och programmet tar upp vanliga problem och frågeställningar

Du hittar Tv Com Hem på kanalplats 20 och vi lägger också upp både Com Hem Companiet och Tv Krönikan på Youtube där du kan se dem när du vill.

Se Trailer: http://youtu.be/ZNp58ImkZuw

Annons
Detta inlägg publicerades i ComHem. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s