Sophanteringen

Kärlet för glas i Bertils soprum svämmar över och fullt av glas har ställts på golvet. Några är krossade. Det ser inte trevligt ut och så vill inte någon medlem ha det.

Styrelsen har diskuterat frågan med överfulla kärl. Ett sätt att hantera det är att beställa tömning oftare. Ett annat är att nyttja kärlet som finns i Birgits soprum, och skulle inte det räcka kan man kasta glas även på Fyrisskolans gård. Att öka antalet tömningar medför extra kostnader varför vi bör nyttja föreningens resurser fullt ut innan det görs. Det är samma kod till båda soprummen, varför styrelsen ber dig gå till det andra om det är fullt i ditt normala soprum. Tänk också på att vika ihop kartonger innan du slänger dem så tar de mindre plats.

Det är viktigt för allas vår trevnad att det är snyggt och ordning i soprummen. Här kan vi alla hjälpas åt att vid behov sopa lite eller plocka upp papper som fallit ut. Här har vi ett gemensamt ansvar. Det är inte tillåtet att ställa saker på golvet i hopp om att någon skall ta hand om det senare.

Styrelsen vill också påminna om Årsstämman den 24 april i Ramund samt vår årliga vårstädning den 10 maj.

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Fastighetsskötsel, Nyhetsbrev, Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s