Byte av tak på Sysslomansgatan 40

Medlemmarna i huslängan Sysslomansgatan 40 har beslutat att byta tak samt måla om vissa hus med början kommande vecka och beräknas pågå till maj månad. I samband med takbytet genomförs också åtgärder för att stärka brandsäkerheten. Styrelsen har informerats om detta. Arbetet innebär att ställningar och en bod kommer att ta föreningens mark i anspråk. Boden kommer att ställas upp på sådant sätt att ambulans, brandkår och sophämtning inte skall påverkas.  Förmodligen placeras boden där vi brukar ha vår container.

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Fastighetsskötsel, Hemsidan, Medlemmar, Nyhetsbrev, Renoveringar, Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s