Uppdatering från Styrelsen

Styrelsen vill tacka alla som ställde upp på städdagen den 24 oktober. Vi var ett stort gäng av både unga och gamla, nyinflyttade såväl som ”old-timers” som krattade löv, klippte häckar och buskar, målade linjer i garaget, bytte lampor etc. Dagen avslutades med korvgrillning! Vi tackar vår gårdskarl Tomas Snäckerström med fru extra mycket för detta. Dagen inramades av ett strålande väder, men pga av den fina hösten hade inte alla löven fallit ner, så Tomas kallar till en extra ”kratt-dag” inom kort!

Vidare kan vi meddela att vid vårt senaste styrelsemöte behandlade vi bland annat fibernätet och kontraktet med ComHem, sophanteringen samt uppsnyggning och förbättring av våra gemensamma ytor. Här håller vi för närvarande på att ta in offerter från ett antal tilltänkta parkentreprenörer. När det gäller sophanteringen vid Bertils gård måste vi få till en bättre disciplin. Vi återkommer med mera kommentarer och instruktioner i detta ärende i ett senare meddelande.

På vår underhållsagenda för den närmaste tiden ingår att bl a beskära ett antal träd, byta armaturen i Bertils soprum samt, om vädret tillåter, även förbättringsmåla linjerna på asfalten i Birgits carport. Vid soprummen kommer vi att sätta upp anslagstavlor, för att på detta sätt säkerställa att vi når ut till alla boende med aktuell information från styrelsen! Vi kommer även att genomföra en säkerhetsbesiktning våra lekplatser.

Hälsningar//Styrelsen

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s