Styrelsen informerar

Nytt år – nya tag!

Styrelsen hade sitt första styrelsemöte för året den 16 februari. Denna gång hade vi besök av Birgitta Wik från Samfällighetens redovisningsbyrå ISS. Birgitta gick bl.a. igenom årsredovisningen samt vilka förberedelser vi behöver göra inför årsmötet.

Vidare behandlade vi frågan om vårt TV/Data/Tele-nät från ComHem. Efter att ha övervägt flera alternativ, och med beaktande av de krav på tillgång till ett TV/data-nät som ställs på samfällighets- och bostadsrättsföreningar, har vi kommit fram till att den bästa lösningen för Samfälligheten är en förlängning av avtalet med ComHem med nuvarande utbud. Vi har dock förhandlat till oss en sänkning av priset med över 11,000 SEK/år för föreningen. Denna sänkning kommer att kompensera för en trolig ökning av våra sophanteringskostnader!

En viktig fråga på senaste styrelsemötet var också att gå igenom de båda offerter vi har fått rörande förbättringen av våra gemensamma ytor. Vi fortsätter att diskutera med de tilltänkta entreprenörerna och hoppas att vi kan presentera ett förslag innan årsmötet.

Anslagstavlor är beställda med leverans v 10. De kommer att sättas upp invid de båda soprummen och kommer att bl a innehålla aktuell information från Styrelsen.

OBS, vi har flyttat tiden för årsmötet till tisdag den 19 april kl 19:00

Till sist vill vi påminna om Städdagen lördagen den 7 maj. Då hoppas vi på ett stort deltagande! Vi behöver mycket hjälp med att städa upp efter vintern och göra våra gemensamma ytor fina! Dessutom är det en ypperlig chans att mingla och lära känna våra grannar!

För Styrelsen//Ulf Melin Ordf.

 

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s