Maj nyheter

Soprummen: Förra veckan fick vi våra soprum och sopkärlen rengjorda av ”SR Specialrengöringar”. Återkoppla gärna med hur ni tycker att det blev? Ett av kärlen för brännbart har mystiskt försvunnit från Birgits soprum – vi eftersöker för att återställa.

Gårdarna: Hoppas att den individuella vårstädningen funkat bra. Sandsopning är beställd men tyvärr försenad pga sjukdom på Svensk Markservice. Fr o m 15 maj – 30 september utför Svensk Markservice basal sommarskötsel på båda gårdarna. Extra frivilliga insatser av oss boende är välkomna och uppskattade /OF

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s