Trevlig sommar

Styrelsen önskar alla en trevlig sommar, med förhoppningen om att vi kan nyttja våra gemensamma gårdar för trevlig samvaro. För att hålla dessa i gott skick har styrelsen beställt underhåll av dem under perioden juni tom augusti av Svensk Markservice. Underhållet omfattar främst gräsklippning och ogräsrensning. Om ni har några frågor eller synpunkter om utförandet så vänd er vänligen till Tomas Snäckerström, Wallingatan 17 E som är styrelsens kontaktperson mot leverantören. Utöver denna insats kanske det behövs lite extra åtgärder före och efter perioden som gräsklippning och ogräsrensning. Styrelsen hoppas då att någon/några frivilligt tar in initiativet och gör detta.

 

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Nyhetsbrev, Styrelsen, Trädgårdsskötsel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s