Städdag lördagen den 25 oktober kl 0930

 

Ni är alla varmt välkomna att hjälpa till vid vår städdag lördagen den 25 oktober kl 0930. Som vanligt avrundar vi dagen med korvgrillning och lite eftersnack runt lunchtid. Mer information kommer att sättas upp på soprummens dörrar.

Under sommaren har vi haft en entreprenör som skött våra gårdar och som vi i styrelsen tycker gjort det på ett bra sätt. Vår tanke är att fortsätta med det även nästa år och då förlänga perioden lite.

Nu närmar sig vintern obevekligt och därmed också vår traditionella höststäddag. Som vanligt behöver vi kratta löv, sopa carportar, gräva i sandlådorna och se över rabatter mm. Tänk på att i god tid köra ut era bilar ur carportarna.

Från fredagen kommer en container för brännbart trädgårdsavfall att finnas på plats. Efter vår städdag och i mån av utrymme kan föreningens medlemmar även kasta sitt eget trädgårdsavfall eller annat brännbart skräp. Annat avfall såsom miljöfarligt avfall får inte kastas i containern.

 

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Fastighetsskötsel, Hemsidan, Nyhetsbrev, Styrelsen, Trädgårdsskötsel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s