GLAD MIDSOMMAR!

Birgit- och Bertil-bor, vi önskar er en riktigt skön sommar. Den nya styrelsen har haft två styrelsemöten och vi har ffa tittat på behovet av trädskötsel. Under sommaren/hösten kommer kronbeskärning av de stora träden samt fällning av den sjuka lönnen på Bertil att utföras av Uppsala Fastighetstjänst. Löpande skötsel av gårdarna sköts av Svensk Markservice på Bertil-gården och den frivilliga trädgårdsgruppen sköter om Birgit-gården. Om ni har några frågor eller synpunkter vänd er till , Gisela Sitbon, Eriksgatan 8F.
Glad Midsommar!
Styrelsen

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Ordförande har ordet, Styrelsen, Trädgårdsskötsel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s