Våra träd

Vi har under sommaren inventerat trädstatus på våra gårdar med hjälp av arborister. Flera av Bertilgårdens träd behöver kronreduceras och de två lönnarna i sydväst-läge har sett sina bästa år. Planen är därför att fälla båda lönnarna i vinter för att ge körsbärsträdet mer utrymme samt att inom några få år plantera nya träd som fyller upp när körsbärsträdet blir för stort och/eller för gammalt. På Birgitgården görs plats för ett äppelträd där det lilla körsbärsträdet står. Just nu arbetar vi med att ta in offerter. Hör gärna av er med synpunkter innan 12 september, då beslut tas på styrelsemöte.

Hälsningar Styrelsen

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Styrelsen, Trädgårdsskötsel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s