Grannsamverkansnytt

Det är nu 43 hushåll i Birgit-Bertil som gått med i Grannsamverkan. Anmäl er med ett mail till Kontaktombudet Karin Sörbom om ni vill ansluta. Efter en tid får ni då dekaler att sätta på ytterdörr och grind. Vi väntar fortfarande på 8 mindre skyltar att sätta på loftgångshus och alla inpassager till våra gårdar. Här nedan följer en uppdatering från vår lokala områdespolis. Hälsar Karin.

  • Ett flertal nya Grannsamverkangrupper har under våren och sommaren startats upp digitalt på distans, med anledning av pandemin.
  • Områdespolisen arbetar i huvudsak med brottsförebyggande arbete i samverkan, såsom Grannsamverkan, Volontärverksamhet och samverkan mellan skola, socialtjänst, polis och fritid.
  • Vid iakttagelser och tips är det oerhört viktigt att ni förmedlar registeringsnummer, färg, bilmodell och riktning på misstänkta fordon, samt ungefärligt signalement med kön, ålder, längd, kroppsbyggnad, klädsel på misstänkta personer ni ser.
  • Vid PÅGÅENDE BROTT ring alltid: 112
  • Läs mer om polisens e-tjänster här eller på hemsidan: polisen.se Där man kan polisanmäla stöld, bedrägeri och parkeringsskada, samt lämna tips och iakttagelser.

 

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s