Bertilgården – kör in försiktigt och parkera inte på själva gården

Det har tyvärr varit flera nära-incidenter i sommar när bilar kört in farligt snabbt på gården.  På Bertils gård bor flera äldre personer och yngre barn bor och leker på gården. Du som kör in på gården ta det lugnt, visa hänsyn och kör försiktigt så att ingen riskerar att komma till skada på väg till/från soprum och lekplats. 

Coronpandemin i kombination med flera äldre-äldre bor, i Brf Bertil, har inneburit att ambulans ofta behövt köra in på gården under det här året. Du som parkerar på ytan försvårar för blåljusfordon och även för bud att komma fram.

Observera! Bertils gård får endast användas av medlemmar för i- eller urlastning. Parkering är inte tillåten.

Blomkrukor har därför ställts ut för att påminna om att sakta farten köra in mycket försiktigt om man måste köra in på gården. Krukorna ska inte flyttas. Påminn gärna era besökare om att alltid parkera på Ringgatan eller Eriksgatan. 

Hälsar Styrelsen

Annons

Om SFF Birgitbertil

Samfällighet Birgitbertil
Detta inlägg publicerades i Styrelsen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bertilgården – kör in försiktigt och parkera inte på själva gården

  1. Kattis skriver:

    Bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s